Image
Therapeut

Paramedisch Natuurgeneeskundige en Natuurvoedingskundige.

In 2003 gestart met Health & Food Clinic in Amsterdam. Toen nog met het BEST systeem een van de 3 voorlopers van de huidige apparatuur. In 2009 heeft Margreet, de eerste 4, ASYRA PRO systemen in Nederland geïntroduceerd. Margreet werkte met 2 collega’s en daarnaast was er een franchise met meerdere klinieken. In 2012 is Health & Food Clinic verkocht.

Door de ervaring van het opleiden, van Artsen en Therapeuten, is Margreet met Sebe Kruijer in 2010 Asyra Nederland gestart. Tot 2016 hebben zij in de Benelux het Asyra Pro systeem verkocht. Naast de verkoop van de systemen gaf Margreet ook de trainingen en bijscholingen en werkte aan de verdere ontwikkelingen.

In de loop van de jaren zijn er meer dan 225 artsen/therapeuten door Margreet opgeleid. Zij is al meer dan 50 jaar actief op gebied van voeding en gezondheid.

Vanuit haar eigen ervaring heeft ze het balansprogramma ontwikkeld, dat zich erop richt mensen weer in balans te brengen en het zelf genezend vermogen te activeren. In 2016 is Margreet gestart met Advanced Balance Clinic in Vaassen. Margreet werkt met het Bioscan SWA systeem en het Asyra Pro systeem en zij behandelt cliënten van 0 tot 100 met diverse gezondheidsklachten.

Haar levensmotto is: De belangrijkste vitamine is vitamine G, van Genieten!

Image

CONTACT

Advanced Balance Clinic
Margreet Kattestaart
Jasmijnstraat 111
8171 AM  Vaassen
Mobiel: +31 (0) 6 40475083

CONNECT