Image

Cliëntervaringen

Hier vertellen cliënten hun ervaringen van de behandelingen bij Advanced Balance Clinic. De praktijk wijst uit dat ongeveer 60% van onze klanten na 3 behandelingen in balans zijn. 
 

Cliënt: vrouw 51

Ik heb meer energie, mijn darmen gaan beter, heb het idee eindelijk van de Parasiet af te zijn. Ook de pijn in mijn handen is verbeterd.

Image

Cliënt: jongen 11 jaar

Het is bizar wat er gebeurd is de eerste behandeling, meteen de volgende dag al, mijn zoon is afgevallen, gegroeid enz. heeft 4 jaar geniest echt alles gedaan, tot en met verpleegkundige in huis, en nu niks meer, het schoolwerk, lukte vroeger niet. Maar nu wel! Heeft voor het eerst in jaren het gevoel dat hoofd en lijf samenwerken, danst, het gaat helemaal goed, ziet niet meer wit, ogen staan anders is vrolijk.

Cliënt: vrouw 85 jaar

Met kleine stapjes, gaat het beter, niet meer die heftige kramp, er is een verandering. Ziet er anders uit, fitter, gaat iedere dag lopen, doet stukjes die ze kent, heeft, 50 km auto. woont zelfstandig.

Cliënt: vrouw 31 jaar

Ik voel me veel beter, energie, zie er goed uit en ik heb MEGA goed nieuws! Ik mag PER DIRECT, in stapjes, van die zware medicijnen af.

Image

CONTACT

Advanced Balance Clinic
Margreet Kattestaart
Jasmijnstraat 111
8171 AM  Vaassen
Mobiel: +31 (0) 6 40475083

CONNECT