Image

Frequenties

Bij Advanced Balance Clinic werken wij Energetisch maar WAT is Energie en wat zijn FREQUENTIES?

Image

Of we het nu hebben over water, bomen, planten, mensen, dieren, stenen, kleding: alles heeft zijn eigen unieke frequentie. Deze frequenties zorgen mede voor een perfecte balans en harmonie in de natuur. De natuur is als het ware een bio-computer waarvan iedere manifestatie unieke frequenties in zich heeft, die een cel of orgaan fit en gezond weten te houden. We kunnen deze unieke frequenties zien als de software/blauwdruk van het leven. 

Alles wat leeft en fysiek waarneembaar is, heeft op etherisch niveau een databank in zich van de juiste frequenties die iedere manifestatie fit en gezond weet te houden.

Tegenwoordig zijn bijna alle manifestaties in de natuur onderhevig aan onnatuurlijke verstoringen en vervuilingen. Straling, stress en ongezonde voeding zorgen steeds meer voor ongewenste energieën in ons lichaam en de natuur. Al deze ongewenste frequenties kunnen ons lichaam en de natuur behoorlijk uit balans brengen, met als gevolg dat we ziek kunnen worden. 

Bij Advanced Balance Clinic kunnen wij deze verstoringen met de BIOSCAN-SWA en het Asyra Pro systeem opsporen en daarna ook behandelen.

CONTACT

Advanced Balance Clinic
Margreet Kattestaart
Jasmijnstraat 111
8171 AM  Vaassen
Mobiel: +31 (0) 6 40475083

CONNECT