Image

BIOSCAN-SWA

De BIOSCAN-SWA laat u binnen 2 minuten zien hoe het staat met uw gezondheid!

In de behandeling wordt een meting met de BIOSCAN-SWA gedaan en worden 250 waarden uit 32 gebieden in uw lichaam gemeten, waaronder: vitaminen, mineralen, co-enzymen, aminozuren, zware metalen, allergieën, cholesterol, de suikerwaarden, de leverwaarden, de longen, de nieren, de darmen, het vaatstelsel, enz.

BIOSCAN Scalar Wave AnalyzerIs een meet instrument ontwikkeld door het Dr. Rilling Instituut uit Duitsland.

Het systeem lijkt in de wijze van functioneren sterk op de communicatie van de cellen in ons lichaam. De door de BIOSCAN-SWA systeem gebruikte elektromagnetische golven en frequenties dringen slechts enkele millimeters in de huid. Het is een zogenaamd resonantie fenomeen. Deze scalaire golven worden naar het lichaam gestuurd en gaan naar die plekken in het lichaam waarmee het een resonantie kan opbouwen. Het BIOSCAN-SWA systeem kan uitlezen of de energie in het lichaam een overschot of een tekort heeft. Daardoor is het mogelijk om informatie over stress, disbalans en functioneren in ons systeem te verkrijgen.

Het testresultaat van het BIOSCAN-SWA systeem is ruwweg vergelijkbaar met laboratorium diagnostiek. De resultaten worden weergegeven in een extra scherm. Zo wordt duidelijk waar de aandachts punten zitten voor de behandeling.

Image
Image

Disclaimer: Spectraal analyse met de Bioscan SWA en de daaruit verkregen resultaten worden niet erkend door de reguliere geneeskunde en zijn wetenschappelijk omstreden. Analyse met de Bioscan SWA vervangt de door de reguliere geneeskunde erkende diagnostische methoden niet. Wij zijn echter van mening dat de Bioscan SWA waardevolle inzichten biedt voor de ontwikkeling van een holistische behandelingsmethode in de praktijk. Deze biologische en filosofische theorie gaat ervan uit dat de levensverschijnselen bepaald worden door de totaliteit van het levende, dat meer is dan de onderdelen samen. De beslissing over het gebruik van de Bioscan SWA ligt in elk individueel geval bij de therapeut in het kader van zijn behandeling.

CONTACT

Advanced Balance Clinic
Margreet Kattestaart
Jasmijnstraat 111
8171 AM  Vaassen
Mobiel: +31 (0) 6 40475083

CONNECT