Image

Balans programma

De grootste uitdaging in het leven is om een goede balans te vinden en je lekker in je vel te voelen. Helaas is dit niet altijd het geval, want door ons drukke bestaan hebben wij veel te maken met invloeden van buitenaf. Voeding (bespoten, geraffineerd, onvolwaardig), straling, stress, het milieu en ziekteverwekkers werken dagelijks op het lichaam in. Dit kan leiden tot een overbelast of zelfs een verzwakt immuunsysteem. Dat kan zich uitten in lichamelijke en vaak ook geestelijke klachten, die ons verhinderen optimaal te genieten van het leven.
Margreet Kattestaart, Natuurgeneeskundige en Natuurvoedingskundige bij Advanced Balance Clinic heeft zich gespecialiseerd om snel en vakkundig de onderliggende oorzaken op te sporen.

Margreet heeft daarvoor het Balansprogramma ontwikkeld.  "Balans is daar waar stilte is"

Uit welke onderdelen bestaat het Balansprogramma?

Het Balansprogramma bestaat in principe uit drie behandelingen, het programma richt zich op de volgende zaken:
 Ontgiften van het lichaam
 Het in balans brengen van het immuunsysteem
 Het testen van alle voeding die het lichaam belasten
 Het herstellen van de darmflora/spijsvertering

Hoe verloopt de behandeling?

Na een intakegesprek, word een meting gedaan om een overzicht te krijgen hoe het lichaam er voor staat. Daarna worden er individuele testen gedaan op: virussen, bacteriën, schimmels, vitaminen, mineralen, zware metalen, allergieën, toxische belasting, de hormoonspiegel en uitgebreide voedselintolerantie/allergie test en nog veel meer.
Deze holistische aanpak geeft een volstrekt individueel resultaat dat zich richt op het activeren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. U ziet de bevindingen direct op een tweede computerscherm. U krijgt uw advies en alle overzichtelijke rapporten per email toegestuurd!

Welke apparatuur gebruiken wij in de behandeling?

Advanced Balance Clinic maakt in de behandelingen gebruik van de meest geavanceerde apparatuur op bio-resonantie gebied:

Het Asyra Pro systeem en de Bioscan SWA.

Deze apparatuur gaat uit van energetische stromen en trillingen in het lichaam. Bij een gezond lichaam zullen deze trillingen ongestoord hun werk doen en het lichaam in balans houden. Maar bij een verstoring, door welke oorzaak dan ook, kunnen de trillingen ontregeld worden waardoor er blokkades ontstaan, die voor klachten kunnen zorgen. Als een blokkade te lang duurt en niet wordt opgelost, verdiept het zich in het lichaam en is er een grotere kans op een serieuze ziekte.

De Bioscan SWA meet in 2 minuten 250 waarden van 32 gebieden in het lichaam en geeft inzicht in het functioneren van het lichaam.                                         

Image

Het Asyra Pro systeem is ontwikkeld om blokkades op te sporen en te zoeken naar de juiste frequentie die het lichaam nodig heeft om weer in balans te komen. Energie is onzichtbaar. Dit systeem heeft het vermogen om energie te vertalen naar zichtbare informatie. Het Asyra Pro systeem heeft een zeer uitgebreide database met meer dan 200.000 frequenties die het lichaam weer in balans kunnen brengen.

Image
Voor wie zijn deze behandelingen geschikt?

Voor iedereen van 0 tot 100

Image

Welke Klachten o.a.?

Allergieën

Concentratieproblemen

Vermoeidheid

Darmklachten

Hoofdpijn

Ontstekingen

Infecties

Ontstoren van vaccinaties

Testen van alle Nederlandse voeding en meer…

Het Balansprogramma kunt U ook beschouwen als (zeer)goede preventieve zorg. Het is bijvoorbeeld ook toe te passen bij re-integratie in het bedrijfsleven. Wij adviseren om jaarlijks of bij klachten een check –up te laten doen.
* Wij stellen geen diagnose en verrichten geen vervangende medische ingrepen *.

Na het volgen van het Balansprogramma is het lichaam in balans en bestand tegen invloeden van buitenaf!

Disclaimer: De behandelingen met het Asyra Pro systeem en Bioscan SWA en de daaruit verkregen resultaten worden niet erkend door de reguliere geneeskunde en zijn wetenschappelijk omstreden. Analyse met het Asyra Pro systeem en Bioscan SWA vervangt de door de reguliere geneeskunde erkende diagnostische methoden niet. Wij zijn echter van mening dat onze apparatuur waardevolle inzichten biedt voor de ontwikkeling van een holistische behandelingsmethode in de praktijk. Deze biologische en filosofische theorie gaat ervan uit dat de levensverschijnselen bepaald worden door de totaliteit van het levende, dat meer is dan de onderdelen samen. De beslissing over het gebruik van het Asyra Pro systeem en Bioscan SWA ligt in elk individueel geval bij de therapeut in het kader van zijn of haar behandeling.

CONTACT

Advanced Balance Clinic
Margreet Kattestaart
Jasmijnstraat 111
8171 AM  Vaassen
Mobiel: +31 (0) 6 40475083

CONNECT