nldaenfrdeites
  • 1
  • 2

Wat is gezonde voeding?

Weet u soms ook niet meer wat nou wel kan en welke voeding niet?

Wel brood, zuivel, vet, of juist niet? Bent u allergisch of intolerant voor voeding?

Het belangrijkste is: Hou het simpel; Alles wat uw grootmoeder niet als voeding zou herkennen niet eten!

natuurvoeding1

ABC poppetje Een mens is bedoelt om alles te kunnen eten, maar, eet voedsel in zijn meest oorspronkelijke   vorm, onverpakt, onbewerkt, het liefst van Biologisch (Dynamische) oorsprong.

ABC poppetjeEet niet te veel, lees de etiketten, eet gevarieerd: wat je vandaag eet pas over 3 dagen weer!

ABC poppetje Rust, Ritme, Regelmaat, neem tijd om goed boodschappen te doen (1x per week) neem tijd om te koken, maar vooral om in alle rust liefst met elkaar aan tafel te genieten van een goede maaltijd.

ABC poppetjeMargreet van Advanced Balance Clinic is Natuurvoedingskundige en verzorgt lezingen over gezonde voeding bel ons en vraag om meer info.

Bewust met je lichaam omgaan is ook bewust eten. Omdat in de 1e behandeling van het Balans programma alle Nederlandse voeding uitgebreid getest word en u al deze adviezen in een rapport mee naar huis krijgt, merken we vaak dat er interesse ontstaat voor gezonde voeding. Advanced Balance Clinic heeft aan de hand van de meest gestelde vragen uit de praktijk wat praktische adviezen voor u op een rij gezet. Deze informatie krijgt u tijdens het 1e consult. Maak snel een afspraak dan weet ook u welke voeding voor u geschikt is.

Wat is een natuurvoedingskundige?

Margreet is als natuurvoedingskundige 3 jaar opgeleid op de Kraaybeekerhof. Het werk van de natuurvoedingskundige houd in: professionele ondersteuning bij het vinden van een voedingspatroon dat bij jou past. Daarbij richt de natuurvoedingskundige zich op herstel van de balans tussen individualiteit, ziel en lichaam. Je zelf genezend vermogen wordt daarmee aangesproken en je vitaliteit versterkt.

Jamie Oliver: "Je bent niet wat je eet, maar wat je verteerd!"

 

 


Bewaren