nldaenfrdeites
  • 1
  • 2

Uw therapeuten:

Margreet Kattestaart

Margreet WerkMargreet is paramedisch Natuurgeneeskundige en Natuurvoedingskundige. In 2003 is zij gestart Health & Food Clinic in Amsterdam. In deze kliniek werkte Margreet met 2 collega’s en daarnaast was er een franchise met meerdere klinieken. In 2012 is Health & Food Clinic verkocht.

Door de ervaring van Artsen en Therapeuten opleiden voor de Clinic is Margreet met Sebe in 2010 Asyra Nederland gestart, waar het Asyra Pro systeem werd verkocht. In 2016 is dat geworden Advanced Balance Systems en vanaf die tijd zijn zij het BioScan SRT systeem gaan verkopen.

In de loop van de jaren zijn er meer dan 225 artsen/therapeuten door Margreet opgeleid. Zij is al meer dan 35 jaar actief op gebied van voeding en gezondheid.

Vanuit haar eigen ervaring heeft ze het balansprogramma ontwikkeld, dat zich erop richt om mensen weer in balans te brengen en hun zelf genezend vermogen te activeren. In 2016 zijn Margreet en Sebe gestart met Advanced Balance Clinic in Vaassen. Margreet werkt met het Asyra Pro systeem en zij behandelt  cliënten met diverse gezondheidsklachten, waaronder Lyme patiënten.

Haar levensmotto is: De belangrijkste vitamine is vitamine G, van Genieten!

Sebe Kruijer

Sebe WerkSebe is paramedisch Natuurgeneeskundige, en al meer dan 10 jaar gecertificeerd Pijntherapeut. In 2007 is Sebe als therapeut begonnen te werken met het Scenar systeem en onlangs is hij overgestapt op een meer innovatief systeem, de Physiokey.

Sebe is paramedisch Natuurgeneeskundige, gecertificeerd Pijntherapeut. Hij is zijn carrière begonnen als ICT Netwerk specialist in 1977 bij de toenmalige AMRO bank. Vanaf 1984 zijn eigen bedrijf gestart en daarna heeft meerdere bedrijven in diverse branches opgericht. Na ruim 30 jaar IT werk heeft hij daar in 2009 een punt achter gezet.

Sebe is in 2004 begonnen met een omscholing van IT specialist naar therapeut, eerst heeft hij een opleiding gedaan als psychotherapeutisch begeleider bij Phoenix en daarna verder gaan studeren voor natuurgeneeskundige therapeut. Sebe behandelt mensen met chronische pijn- en ontstekings-klachten.

Ook is Sebe in 1999 begonnen met het Ballonvaren. Lees hierover meer op de pagina Ballonvaren. Elke zomer gaat Sebe regelmatig met passagiers de lucht in. Zijn missie hierin is om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van het unieke van je zo vrij te voelen als een vogel in de lucht.

 


 


 

 


 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren