nldaenfrdeites
  • 1
  • 2

Uw therapeut:

Margreet Kattestaart

 Margreet.jpg Paramedisch Natuurgeneeskundige en Natuurvoedingskundige.

In 2003 gestart met Health & Food Clinic in Amsterdam, waar Margreet werkte met het BEST systeem, een van de 3 voorlopers van de huidige apparatuur. In 2009 heeft Margreet, de eerste 4, ASYRA PRO systemen naar Nederland gehaald en haar Balansprogramma bewerkt voor de ASYRA PRO. Bij Health & Food Clinic werkte Margreet met 2 collega’s en daarnaast was er een franchise met meerdere klinieken. In 2012 is Health & Food Clinic verkocht.

Door de ervaring van het opleiden, van Artsen en Therapeuten, voor Health & Food Clinic is Margreet met Sebe Kruijer in 2010 Asyra Nederland gestart. Tot 2016 hebben zij in de Benelux het Asyra Pro systeem verkocht. Naast de verkoop van de systemen gaf Margreet ook de trainingen en bijscholingen en werkte aan de verdere ontwikkelingen.

In 2016 is naam verandererd in Advanced Balance Systems en vanaf die tijd zijn zij het BioScan SRT systeem gaan verkopen. In 2018 is Margreet daar mee gestopt en heeft zich vanaf die tijd alleen nog gericht op de Praktijk in Advanced Balance Clinic.

In de loop van de jaren zijn er meer dan 225 artsen/therapeuten door Margreet opgeleid. Zij is al meer dan 45 jaar actief op gebied van voeding en gezondheid.

Vanuit haar eigen ervaring heeft ze het balansprogramma ontwikkeld, dat zich erop richt om mensen weer in balans te brengen en hun zelf genezend vermogen te activeren. Vanaf 1 juni 2020 is Margreet verder gegaan met de praktijk in de Jasmijnstraat 111 in Vaassen. Margreet werkt met het Bioscan SWA systeem en het Asyra Pro systeem en zij behandelt cliënten van 0 tot 100 met diverse gezondheidsklachten.

Haar levensmotto is: De belangrijkste vitamine is vitamine G, van Genieten!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren