nldaenfrdeites
  • 1
  • 2

Uw therapeut:

Margreet Kattestaart

Margreet WerkMargreet is paramedisch Natuurgeneeskundige en Natuurvoedingskundige. In 2003 is zij gestart Health & Food Clinic in Amsterdam. In deze kliniek werkte Margreet met 2 collega’s en daarnaast was er een franchise met meerdere klinieken. In 2012 is Health & Food Clinic verkocht.

Door de ervaring van Artsen en Therapeuten opleiden voor de Clinic is Margreet met Sebe in 2010 Asyra Nederland gestart, waar het Asyra Pro systeem werd verkocht. In 2016 is dat geworden Advanced Balance Systems en vanaf die tijd zijn zij het BioScan SRT systeem gaan verkopen. In 2018 is Margreet daar mee gestopt en richt zich vanaf die tijd alleen nog op de Praktijk in Advanced Balance Clinic.

In de loop van de jaren zijn er meer dan 225 artsen/therapeuten door Margreet opgeleid. Zij is al meer dan 35 jaar actief op gebied van voeding en gezondheid.

Vanuit haar eigen ervaring heeft ze het balansprogramma ontwikkeld, dat zich erop richt om mensen weer in balans te brengen en hun zelf genezend vermogen te activeren. In 2016 zijn Margreet en Sebe gestart met Advanced Balance Clinic in Vaassen. Vanaf 1 juni 2020 gaat Margreet alleen verder met de praktijk. Margreet werkt met het Bioscan SWA systeem en het Asyra Pro systeem en zij behandelt  cliënten met diverse gezondheidsklachten, waaronder Lyme patiënten.

Haar levensmotto is: De belangrijkste vitamine is vitamine G, van Genieten!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren