nldaenfrdeites
  • 1
  • 2

Hoe is uw balans?                         Springende mensen

De grootste uitdaging in het leven is om een goede balans te vinden en je lekker in je vel te voelen. Helaas is dit niet altijd het geval, want door ons drukke bestaan hebben wij veel te maken met invloeden van buitenaf. Voeding (bespoten, geraffineerd, onvolwaardig), straling, stress en het milieu werken dagelijks op het lichaam in. Dit kan leiden tot een overbelast of zelfs een verzwakt immuunsysteem. Dat uit zich in lichamelijke en vaak ook geestelijke klachten, die ons verhinderen optimaal te genieten van het leven.
Advanced Balance Clinic is gespecialiseerd om snel en vakkundig de onderliggende oorzaken op te sporen en het immuunsysteem weer in balans te brengen. Daarbij gaan we uit van de visie van functionele geneeskunde die zich richt op een holistische aanpak voor een optimale gezondheid, daarbij rekening houdend met mentale en emotionele factoren.

Om u te helpen weer in Balans te komen heeft Margreet bij Advanced Balance Clinic het Balansprogramma ontwikkeld. "Balans is daar waar stilte is"

Hoe werkt het?

Het Balansprogramma bestaat in principe uit drie behandelingen, het programma richt zich op de volgende zaken:
ABC poppetje Ontgiften van het lichaam
ABC poppetje Het in balans brengen van het immuunsysteem
ABC poppetje Het testen van alle voeding die het lichaam belasten
ABC poppetje Het herstellen van de darmflora/spijsvertering

Tijdens het 1e consult van het Balansprogramma beginnen wij met een overzicht te maken van het functioneren van het lichaam: 40 organen en systemen in het lichaam worden vol automatisch gemeten, waarmee inzicht verkregen wordt in de aard van de klacht(en) Vervolgens word er in de database gezocht wat er nodig is om de organen die uit balans zijn weer in balans te brengen. De gemeten frequenties worden opgeladen in een persoonlijke remedie. Deze remedie werkt volgens het homeopathische principe waarbij “gelijke met gelijke” behandeld wordt. Dit vormt het hoofdbestanddeel van de behandeling. Vervolgens testen wij alle Nederlandse voeding door en kijken wij waar u allergisch/intolerant voor bent. Ook doen wij een suppletie test om te kijken welke suppletie nodig is.

Tijdens het 2e consult van het Balansprogramma gaan wij een laag dieper meten, ook dan krijgt u weer een persoonlijke remedie mee.

Tijdens het 3e consult van het Balansprogramma worden alle organen en systemen opnieuw gemeten om te onderzoeken of de behandelingen gewerkt hebben. Ook word alle voeding opnieuw gemeten en als het lichaam weer in balans is gekomen kunt u meestal alles weer eten. Ook meten wij welke supplementen nodig zijn om het herstel te ondersteunen.


Het Balansprogramma word uitgevoerd met behulp van het Asyra Pro systeem

                                    Asyra Apple Small File
Advanced Balance Clinic maakt in de behandelingen gebruik van de meest geavanceerde apparatuur op bio-energetisch gebied: Asyra Pro systeem. Bio-energetica gaat uit van energetische stromen en trillingen in het lichaam. Bij een gezond lichaam zullen deze trillingen ongestoord hun werk doen en het lichaam in balans houden. Maar bij een verstoring, door welke oorzaak dan ook, kunnen de trillingen ontregeld worden waardoor er blokkades ontstaan, die voor klachten kunnen zorgen. Als een blokkade te lang duurt en niet wordt opgelost, verdiept het zich
in het lichaam en is er een grotere kans op een serieuze ziekte.

Asyra Pro systeem is ontwikkeld om deze blokkades op te sporen en te zoeken naar de juiste frequenties die het lichaam nodig heeft om weer in balans te komen.
Energie is onzichtbaar en het Asyra Pro systeem heeft het vermogen om energie te vertalen naar zichtbare informatie. Het Asyra Pro systeem bevat een zeer uitgebreide database met meer dan 150.000 frequenties die het lichaam weer in balans kunnen brengen.

Wat doen wij in een behandeling?

Er worden individuele testen gedaan op: schimmels, bacteriën, vitaminen, mineralen, zware metalen, allergieën, virussen, toxische belasting, de hormoonspiegel en uitgebreide voedingsintolerantie/allergie test en nog veel meer.
Deze holistische aanpak geeft een volstrekt individueel resultaat dat zich richt op het activeren van het zelf genezend vermogen van het lichaam. U ziet de bevindingen direct op een tweede computerscherm. En u krijgt alles in één overzichtelijk rapport mee!

Voor wie zijn deze behandelingen geschikt?

                        Moeder met kindVoor iedereen van 0 tot 100

Diverse Klachten:

Allergieën (allergie testen)
Astma, bronchitis
Concentratieproblemen
Darmklachten
Depressiviteit
Eczeem (chronisch huiduitslag, psoriasis)
Fibromyalgie
Gewrichtspijnen
Hoofdpijn ( migraine)
Ontstekingen
Schimmelinfecties (Candida enz…)
Vermoeidheid
En meer…

U kunt onze behandelingen ook beschouwen als (zeer)goede preventieve zorg. Het Balansprogramma is bijvoorbeeld ook toe te passen bij re-integratie in het bedrijfsleven. Wij adviseren om jaarlijks of bij klachten een check –up te laten doen.
* Wij stellen geen diagnose en verrichten geen vervangende medische ingrepen *.

Na het volgen van het Balansprogramma is het lichaam in balans en bestand tegen invloeden van buitenaf!

 

Disclaimer: De behandelingen met het Asyra Pro systeem en de daaruit verkregen resultaten worden niet erkend door de reguliere geneeskunde en zijn wetenschappelijk omstreden. Analyse met een Asyra Pro systeem vervangt de door de reguliere geneeskunde erkende diagnostische methoden niet. Wij zijn echter van mening dat een Asyra Pro systeem waardevolle inzichten biedt voor de ontwikkeling van een holistische behandelingsmethode in de praktijk. Deze biologische en filosofische theorie gaat ervan uit dat de levensverschijnselen bepaald worden door de totaliteit van het levende, die meer is dan de onderdelen samen. De beslissing over het gebruik van een Asyra Pro systeem ligt in elk individueel geval bij de therapeut in het kader van zijn of haar behandeling.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren